Demo video’s Speedy Grease System vetspuit

Een video zegt meer dan woorden. Onze vetspuit werkt eenvoudig, snel en schoon. Daarnaast levert hij 800 bar druk en 2,5 cc vet per slag. Twee maal zoveel als een traditionele vetspuit. Met de stevige handles ligt de vetspuit goed in de hand. Met behulp van de magneet kan de vetspuit met ‘e’en hand bediend worden. Sommige klanten gebruiken de magneet om de vetspuit permanent een plekje te geven aan of in hun machine.


 

Hieronder:

Onze Australische collega’s leggen de vetspuit van Speedy Grease System mooi uit in deze video.

Het principe van de vetspuit, de hoge druk, de krachtige magneet en het unieke wisselsysteem voor vetpatronen.

 

Hieronder een animatie video over de werking van de Speedy Grease System vetspuit.

Snel, schoon en eenvoudig zonder veerspanner. Lange handles voor optimale kracht en flexibele slang voor maximale bereikbaarheid.

 

De vetpatronen van Speedy Grease System zijn klaar voor het gebruik in de vetspuit. Het vet is afkomstig van een gerenomeerd merk en de vetpatronen zijn aan de achterzijde al voorzien van de afsluitring. Met behulp van het unieke wisselsysteem, wisselt u snel en schoon uw vetpatroon.

Wilt u uw  ‘eigen’  vetpatronen blijven gebruiken, dan kan dat. U heeft daarvoor de afsluitingen nodig (er worden er 10 standaard meegeleverd) en indien u schroef vetpatronen gebruikt heeft u ook nog de bijbehorende adapter nodig.

[button link=”https://speedygreasesystem.nl/speedygreasesystem.nl/vetspuit-heavy-duty/” bg_color=”red” border=”black”]Terug naar de heavy duty vetspuit[/button]