FAQ

Wie zijn wij?

Speedy Grease System is een Italiaanse vetspuit die geïmporteerd wordt door Mabetra – Rotterdam.

De eigenaar is jarenlang productmanager geweest bij SKF Linear Motion, is tevens werkzaam geweest in de olie en gas industrie, en heeft zodoende veel te maken gehad met smeren en smeermiddelen. Het moederbedrijf van Speedy Grease System ontwikkeld op dit moment nog steeds vernieuwende smeertechnieken en smeermiddelen. Zodra er een nieuw product gelanceerd wordt zult u deze bij ons in het leverprogramma aantreffen.

Wij zijn niet aangesloten bij een organisatie of bij een keurmerk, service komt vanuit onszelf. Bij Speedy Grease System staat kwaliteit bovenaan. Wij geloven in een goed product en eerlijk zaken doen.

Garantie

Speedy Grease System is een vetspuit of vetpomp die met de grootste zorg en kwaliteitscontroles wordt gefabriceerd. Elke vetspuit of vetpomp die de fabriek verlaat heeft een kwaliteitscheck ondergaan. De goedgekeurde vetspuit of vetpomp wordt door de operator als zodanig van een keuringsetiket voorzien. (op de verpakking).

Elk product wat bij ons binnenkomt wordt, voordat wij het versturen, nog een keer bekeken op compleetheid en eventuele gebreken. Op onze producten verlenen wij 1 jaar garantie met uitsluitsel van normale slijtage onder normaal gebruik.

Herroepingsrecht

Mocht u gebruik willen maken van uw herroepingsrecht dan willen wij u vragen onze retourprocedure te volgen (zie onder) zodat we deze netjes kunnen afhandelen. Op eventuele retourzendingen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

Levertijden en verzendingen

Wij houden voorraad van al onze getoonde producten. Doorgaans leveren wij binnen 2 a 3 werkdagen. Het kan echter voorkomen dat we tekort komen. Wij zullen dan wachten met uitleveren totdat we uw opdracht compleet hebben. In de regel zal dat maximaal 2 weken in beslag nemen. Wij zullen u in dat geval informeren over de voortgang van uw bestelling.

Klachten

Heeft u een klacht naar aanleiding van een bestelling. Stuur dan bij voorkeur een mail naar: info@speedygreasesystem.nl. Vermeld daarbij altijd het bestelnummer. Wij zullen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling nemen.

Retourprocedure

Indien u als consument gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht dan kunt u ons een email sturen naar: info@speedygreasesystem.nl. U vermeldt in uw mail uw adresgegevens, telefoonnummer en het ordernummer. Kosten van de retourzending zijn voor uw rekening. U krijgt van ons een retournummer en een retouradres. Onaangekondigde zendingen worden niet aangenomen.

Indien het geretourneerde in goede staat (onbeschadigd) in de originele (onbeschadigde) verpakking, ongebruikt (bij vetpatronen zijn de seals verzegeld) bij ons binnenkomt, zullen wij het bedrag wat de retouren vertegenwoordigen excl. BTW en administratiekosten aan u retourneren zulks in overeenstemming met onze leveringsvoorwaarden.

Uw gegevens

Uw gegevens worden door ons enkel gebruikt om uw bestelling te kunnen verwerken en te factureren. Uw verzendadres delen wij met sendcloud, een verwerker van verzendgegevens voor de automatische afwikkeling van uw pakket en met Fermwerk, een bedrijf voor website fullfilment. Uw factuurgegevens worden gebruikt in een administratie programma en zijn opgeslagen bij onze host (yourhosting).

Wij gebruiken uw gegevens niet voor nieuwsbrieven of andere doeleinden.