Overige producten

 


Speedy Grease System vetpuit

De vetspuit van Speedy Grease System en de bijbehorende vetpatronen zijn de voornaamste producten in ons assortiment.

Maar naast deze producten hebben we nog een aantal producten in de webwinkel verkrijgbaar. Accessoires bij de vetspuit, mondstukken, stootpersen etc.


Vetspuit light
Vetspuit light

De LIGHT versie van de vetspuit

Is in feite een kleine versie van de Heavy Duty versie. De handles zijn korter en de magneet ontbreekt. Toch levert de LIGHT versie een krachtige 400 bar druk. Uitgerust met een 40 cm slang zijn de meeste smeerpunten prima te bereiken.

Het handige wisselsysteem, gelijk aan die van de heavy duty, maakt het wisselen van vetpatroon een fluitje van een cent.

Lees hier meer over de LIGHT versie.


Accessoires

Alles wat u nodig heeft voor het werken met de vetspuit van Speedy Grease System. Losse magneet, adapter om met vetpatronen met schroefdraad te werken, diverse lengtes flexibele slangen, een reserve schroefbus.


Aanzetstukken of mondstukken

Onderschat het belang van een goed werkend aanzetstuk of mondstuk niet!

Een goed werkend aanzetstuk op uw vetspuit voorkomt al een hoop ergernis. Onze aanzetstukken zijn van goede kwaliteit voorzien van meerdere klembekken. Meer informatie leest u op de detailpagina.

We hebben rechte mondstukken, onder een hoek van 90 graden en een mondstuk waarbij de klemkracht verstelbaar is  en uiteraard ontbreekt de G-coupler niet.


Set smeernippels

Smeernippels

Twee complete sets hoogwaardige smeernippels. 302- en 317-delig en bestaande uit smeernippels met rechte nippel, onder 45 graden, onder 90 graden, met platte kop etc. etc.

Van elke soort zijn er diverse draaduitvoeringen aanwezig zoals M6 x 1, M 8 x 1 tot en met 1/8″ g en 1/4″g.

Meer details.


Schaarvetspuit

Schaarvetspuit

Degelijk en vertrouwd. Onze schaarvetspuit van uitzonderlijke kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Nog steeds hebben we klanten die zweren bij deze schaarvetspuit die we standaard leveren inclusief slang met aanzetstuk, exclusief het getoonde vetpatroon. Naar de productpagina.


Stootpers

Handig voor het kleinere smeerwerk. Denk aan het smeren van draaibanken, oldtimers, buitenboordmotoren, lineaire aandrijvingen etc. Deze vetspuit in zakformaat is er in verschillende afmetingen en  voorzien van verschillende soorten aanzetstukken.

Meer informatie, klik hier.

Om het u handig te maken bieden we de stootpersen ook aan in combinatie met professioneel smeervet zo hoeft u niet ook nog eens op zoek naar vet en kunt u gelijk aan de slag.

Met deze combinatie aanbieding krijgt 2 x 250 ml Supergrease EP smeervet, handig verpakt in afsluitbare potten.


Vetpomp

Vetpomp

In ons programma hebben we een handzame vetpomp uit eigen fabriek, geschikt voor 8 kg vet. Deze geheel metalen vetpomp is compact, robuust en eenvoudig verplaatsbaar. De lange slang zorgt voor een optimaal bereik van uw smeerpunt. Met het voetpedaal drukt u de vetpomp stevig tegen de grond voor een stabiele werking.

Meer informatie vind u op de productpagina.


Vet in tube of in afsluitbare potjes.

Dit vet is zeer geschikt voor het smeren van het kleine toegankelijke werk. Het vet is verpakt in een handige afsluitbare tube of pot zodat het lang houdbaar blijft. De tube heeft een kleine tuit, zo kunt u het vet gericht aanbrengen.

De potjes zijn handig bij bijvoorbeeld de stootpersen.

Meer informatie over dit PTFE vet vindt u hier.


5 liter EP vet in emmer

5 liter vet in een emmer

5 liter los vet in een emmer voor het navullen van uw vetspuit maar ook voor het vullen van bijvoorbeeld onze vetpomp.

Supergrease EP is een Multipurpose vet, geschikt voor de meest gangbare standaard toepassingen.


BTW uitsluiting voor onze klanten in België:

Bij het invullen van uw adresgegevens kunt u uw BTW nummer invullen. Uw BTW nummer wordt automatisch vergeleken met de Europese VAT database waarna de BTW op €. 0,0 gezet wordt voordat u uw bestelling afrondt.


Op onze producten verlenen wij 1 jaar garantie met uitsluitsel van normale slijtage onder normaal gebruik. Particuliere kopers kunnen hun aangeschafte producten binnen 14 dagen retourneren, mits de verpakking niet aangebroken is en de producten ongebruikt zijn.


Volg uw pakket met Track & Trace

Levertijd 2 a 3 werkdagen

bezorgd door postnl


Veilig betalen met

iDEAL-klein


paypal


En voor België ook met

mister cash