Onze producten

 

Vetspuit, vetpatronen en accessoires 


Speedy Grease System vetpuitKrachtige vetspuit

De vetspuit en overige producten van Speedy Grease System worden in Italie gemaakt en zijn gericht op het eenvoudiger maken van vetsmeren. Van een krachtige Heavy Duty vetspuit tot een zakformaat stootpers vetspuit voor de hobbyist.

Onze smeermiddelen zijn van een gerenomeerd merk, verpakt in eigen vetpatronen. Gewoon goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. De vetpatronen voor de Speedy Grease System vetspuit zijn al voorzien van de benodigde sluitringen en kunnen gelijk gebruikt worden. Voordeel van de afgesloten vetpatronen is tevens de langere houdbaarheid van het vet.

U kunt onze vetspuit ook gebruiken met uw eigen vertrouwde vetpatronen, mits dat DIN of schroef vetpatronen betreft. De benodigde sluitringen evenals de adapter voor de schroef vetpatronen zijn los verkrijgbaar in de winkel.

Omdat de Heavy duty versie tot 800 bar druk levert kan de flexibele slang ook langer. Optioneel kan er gekozen worden voor een slanglengte van 120 cm. De standaard gemonteerde aanzetstukken zijn van hoge kwaliteit, zelfklemmend en voorzien van 4 klembekken.

Hoe werkt de vetspuit?

Een uitgebreidere omschrijving van de bediening van de vetspuit kunt u op de productpagina lezen.

 


 

Vetspuit light verkleindDe LIGHT versie van de vetspuit

Is in feite een kleine versie van de Heavy Duty versie. De handles zijn korter en de magneet ontbreekt. Toch levert de LIGHT versie een krachtige 400 bar druk. Uitgerust met een 40 cm slang zijn de meeste smeerpunten prima te bereiken.

Het handige wisselsysteem, gelijk aan die van de heavy duty, maakt het wisselen van vetpatroon een fluitje van een cent.

Lees hier meer over de LIGHT versie.

 


 

Aanzetstuk vetspuit 90 graden

Aanzetstukken

Onderschat het belang van het aanzetstuk, mondstuk of spuitend niet!

Een goed werkend aanzetstuk op uw vetspuit voorkomt al een hoop ergernis. Onze aanzetstukken zijn van topkwaliteit. Meer informatie leest u op de detailpagina.

We hebben rechte mondstukken, onder een hoek van 90 graden en een mondstuk waarbij de klemkracht verstelbaar is en de G-coupler.

 


 

 

Set smeernippelsSmeernippels

Twee complete sets hoogwaardige smeernippels. 302- en 317-delig en bestaande uit smeernippels met rechte nippel, onder 45 graden, onder 90 graden, met platte kop etc. etc.

Van elke soort zijn er diverse draaduitvoeringen aanwezig zoals M6 x 1, M 8 x 1 tot en met 1/8″ g en 1/4″g.

 

Meer details.

 

 


Schaarvetspuit Schaarvetspuit type F1

Degelijk en vertrouwd. Onze schaarvetspuit van uitzonderlijke kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Nog steeds hebben we klanten die zweren bij deze schaarvetspuit die we standaard leveren inclusief slang met aanzetstuk, exclusief het getoonde vetpatroon. Naar de productpagina.

 

 

 


 

HandvetspuitStootpers

Zo handig voor het kleinere smeerwerk. Denk aan het smeren van draaibanken, oldtimers, buitenboordmotoren, lineaire aandrijvingen etc etc. Deze vetspuit in zakformaat is er in verschillende afmetingen en  voorzien van verschillende soorten aanzetstukken.

Meer informatie, klik hier.

Om het u handig te maken bieden we de stootpersen ook aan in combinatie met professioneel smeervet zo hoeft u niet ook nog eens op zoek naar vet en kunt u gelijk aan de slag.

Met deze combinatie aanbieding krijgt 2 x 250 ml Supergrease EP smeervet, handig verpakt in afsluitbare potten.

 

 


 

VetpompVetpomp voor 8 kg vet

 

In ons programma hebben we een handzame vetpomp uit eigen fabriek, geschikt voor 8 kg vet. Deze geheel metalen vetpomp is compact, robuust en eenvoudig verplaatsbaar. De lange slang zorgt voor een optimaal bereik van uw smeerpunt. Met het voetpedaal drukt u de vetpomp stevig tegen de grond voor een stabiele werking.

Meer informatie vind u op de productpagina.

 

 


 

 

Onze smeermiddelenSpeedy Grease Vetpatroon EP2

Speedy Grease System levert kant-en-klare vetpatronen met diverse soorten vet.

De smeervetten zijn van een gerenomeerd vet, verpakt in eigen merk vetpatronen. Kenmerkend voor onze vetpatronen is dat deze aan de ‘achterzijde’ reeds voorzien zijn van een sluitring in plaats van een dekseltje. Door de sluitring zijn de vetpatronen gelijk te gebruiken in de vetspuit van Speedy Grease System.

We hebben vijf soorten in ons pakket:

  • Supergrease EP2 een multipurpose vet voor de meest gangbare toepassingen
  • Supergease Synth Blu EP een blauw vet met verbeterde waterbestendigheid
  • BIO-ECO is een vet op basis van natuurlijke herbruikbare bronnen en wordt ingezet daar waar de omgeving niet vervuild mag worden en
  • we hebben YELLOW een waterbestendig vet met EP toevoegingen voor een maximale hechting aan het te smeren oppervlak voor de zwaarste toepassingen
  • GREY, een smeervet geschikt voor hogere temperaturen

Alle vepatronen zijn per stuk te koop of in een doos per 18 stuks. Ook zijn er kortingscombinaties vetspuit – vetpatronen.

 


 

 

Professionele kwaliteit vet in pot

Vet in potten

 

Ook leveren we smeervet in afsluitbare potten van 250ml of 1000ml elk. Supergrease EP wordt gebruikt in combinatie met onze stootpers vetspuiten. Ook gebruiken klanten het als hobbyvet, vanwege de hersluitbaarheid is het vet goed te bewaren.

Meer informatie over onze smeervetten vindt u hier.

 

 


 

Vet in tube.EP kwaliteit vet in handige tube

Dit vet is zeer geschikt voor het smeren van het kleine toegankelijke werk. Het vet is verpakt in een handige afsluitbare tube zodat het lang houdbaar blijft. De tube heeft een kleine tuit, zo kunt u het vet gericht aanbrengen. Meer informatie over dit PTFE vet vindt u hier.

 

 

 

 


5 liter EP vet in emmer

5 liter vet in een emmer

5 liter los vet in een emmer voor het navullen van uw vetspuit maar ook voor het vullen van bijvoorbeeld onze vetpomp.

Supergrease EP is een Multipurpose vet, geschikt voor de meest gangbare standaard toepassingen.

 

 


 

BTW uitsluiting voor onze klanten in België:

Bij het invullen van uw adresgegevens kunt u uw BTW nummer invullen. Uw BTW nummer wordt automatisch vergeleken met de Europese VAT database waarna de BTW op €. 0,0 gezet wordt voordat u uw bestelling afrondt.

 


 

Op onze producten verlenen wij 1 jaar garantie met uitsluitsel van normale slijtage onder normaal gebruik. Particuliere kopers kunnen hun aangeschafte producten binnen 14 dagen retourneren, mits de verpakking niet aangebroken is en de producten ongebruikt zijn.

 


 

Volg uw pakket met Track & Trace

Levertijd 2 a 3 werkdagen

bezorgd door postnl


 

Veilig betalen met

iDEAL-klein


paypal


En voor België ook met

mister cash